Investițiile în imobiliare
CategoriesPiata imobiliara

Investițiile în imobiliare, întotdeauna profitabile | Ce trebuie să știți la achiziția unei locuințe în scop investițional

Într-o perioadă caracterizată printr-un tumult economic și social, tot mai multe persoane s-au orientat spre un domeniu în care investițiile și-au dovedit întotdeauna randamentul: piața imobiliară.

Locuințele – indiferent că sunt apartamente sau case – cumpărate pentru a fi închiriate permit realizarea unor încasări rapide și o amortizare a investiției într-o perioadă decentă, ceea ce îi determină pe mulți să-și aloce resursele financiare în zona imobiliară. Atât specialiștii în domeniu, cât și oamenii obișnuiți recunosc faptul că proprietățile imobiliare sunt unele dintre cele mai bune soluții de plasament al capitalului.

CategoriesPiata imobiliara

Fierbere pe piața imobiliară | Prețurile locuințelor CRESC într-un ritm accelerat. Ce spun cei care doresc să cumpere o locuință

Piața imobiliară din România este într-o continuă dinamică și nu pare afectată deloc de pandemia COVID-19. Din contră, se construiește într-un ritm susținut, iar prețurile locuințelor țin pasul cu constructorii.

Potrivit celui mai recent raport de piață din luna iulie, piața rezidențială autohtonă și-a continuat trendul de creștere în al doilea trimestru din 2021, iar prețurile solicitate pentru o locuință au înregistrat cel mai mare avans de la declanșarea epidemiei încoace. Astfel, în perioada aprilie-iunie, valorile de listare ale apartamentelor și caselor din România au consemnat un avans trimestrial de 3,1%.